Hozzávalók:
30 dkg finomliszt, 20 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 11 dkg darált dió, 1 evőkanál kakaó.
Krém: 15 dkg margarint, 1 tojást, 10 dkg porcukorral, habosra kevertem. 10 dkg darált diót kevés tejjel felfőztem, és hozzáadtam a vajas krémhez, negyed üveg rum aromát is adtam hozzá.
Elkészítés:
a hozzávalókat összegyúrtam, és dió formákba nyomkodtam. / Nekem 24 db formám van , kb 4-szer kellett sütögetnem , kiborítani, nyomkodni a tésztát.
Mikor már kihűltek a dióhéjak kettőt- kettőt összeragasztottam a krémmel. Végül kakaós porcukorba forgattam őket.
30 dkg finomliszt, 20 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 11 dkg darált dió, 1 evőkanál kakaó.
Krém: 15 dkg margarint, 1 tojást, 10 dkg porcukorral, habosra kevertem. 10 dkg darált diót kevés tejjel felfőztem, és hozzáadtam a vajas krémhez, negyed üveg rum aromát is adtam hozzá.
Elkészítés:
a hozzávalókat összegyúrtam, és dió formákba nyomkodtam. / Nekem 24 db formám van , kb 4-szer kellett sütögetnem , kiborítani, nyomkodni a tésztát.
Mikor már kihűltek a dióhéjak kettőt- kettőt összeragasztottam a krémmel. Végül kakaós porcukorba forgattam őket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése