Hozzávalók:
45 dkg darált háztartási keksz, 5 dkg darált mogyoró, 4 evőkanál kakaópor, 25 dkg margarin, 20 dkg kristálycukor, 2 dl tej, fél üveg rumaroma.
A tetejére: 6 dkg ét tortabevonó csokoládé.
Elkészítése:
A hozzávalókat kézzel jól összegyúrom, majd egy 20 x 30 cm-es tepsibe alufóliát rakok , és belenyomkodom a masszát. A csokit felolvasztom a mikróba 1 teáskanál étolajjal, és a masszára kenem. Hideg helyen fél- egy óra alatt megdermed.
45 dkg darált háztartási keksz, 5 dkg darált mogyoró, 4 evőkanál kakaópor, 25 dkg margarin, 20 dkg kristálycukor, 2 dl tej, fél üveg rumaroma.
A tetejére: 6 dkg ét tortabevonó csokoládé.
Elkészítése:
A hozzávalókat kézzel jól összegyúrom, majd egy 20 x 30 cm-es tepsibe alufóliát rakok , és belenyomkodom a masszát. A csokit felolvasztom a mikróba 1 teáskanál étolajjal, és a masszára kenem. Hideg helyen fél- egy óra alatt megdermed.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése