2012. november 15., csütörtök

Csokimorzsás muffin

Hozzávalók:

 12 dkg finomliszt, 10 dkg grahamliszt, 1 kávéskanál sütőpor, 1 kávéskanál szódabikarbona, 5 dkg tört étcsoki, 3 dkg kakaópor,  2 tojás, 1 teáskanál vanilia aroma, 10 dkg nádcukor, / vagy kristálycukor/ 50 ml olaj, 2 dl 1,5 % -os tej.

 Elkészítése:

  A tojásokat a cukorral felhabosítottam, hozzáadtam a vanilia aromát, olajat, tejet, és a kétféle lisztben elkevert sütőport, szódabikarbonát, kakaóport. Legvégül a tört csokit kevertem bele, majd beleadagoltam a muffintepsibe, amibe előzőleg fehér papírkapszlikat  raktam. Közepesen meleg sütőben  kb. 20 percig sütöttem.
 Eperpudingal, olvasztott csokival, színes cukorkával díszítettem.
 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése