Hozzávalók:
12 dkg finomliszt, 10 dkg grahamliszt, 1 kávéskanál sütőpor, 1 kávéskanál szódabikarbona, 5 dkg tört étcsoki, 3 dkg kakaópor, 2 tojás, 1 teáskanál vanilia aroma, 10 dkg nádcukor, / vagy kristálycukor/ 50 ml olaj, 2 dl 1,5 % -os tej.
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral felhabosítottam, hozzáadtam a vanilia aromát, olajat, tejet, és a kétféle lisztben elkevert sütőport, szódabikarbonát, kakaóport. Legvégül a tört csokit kevertem bele, majd beleadagoltam a muffintepsibe, amibe előzőleg fehér papírkapszlikat raktam. Közepesen meleg sütőben kb. 20 percig sütöttem.
Eperpudingal, olvasztott csokival, színes cukorkával díszítettem.
12 dkg finomliszt, 10 dkg grahamliszt, 1 kávéskanál sütőpor, 1 kávéskanál szódabikarbona, 5 dkg tört étcsoki, 3 dkg kakaópor, 2 tojás, 1 teáskanál vanilia aroma, 10 dkg nádcukor, / vagy kristálycukor/ 50 ml olaj, 2 dl 1,5 % -os tej.
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral felhabosítottam, hozzáadtam a vanilia aromát, olajat, tejet, és a kétféle lisztben elkevert sütőport, szódabikarbonát, kakaóport. Legvégül a tört csokit kevertem bele, majd beleadagoltam a muffintepsibe, amibe előzőleg fehér papírkapszlikat raktam. Közepesen meleg sütőben kb. 20 percig sütöttem.
Eperpudingal, olvasztott csokival, színes cukorkával díszítettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése